Over Verwonderlijk

In September 2013 ben ik begonnen met opstarten van mijn schoonheidssalon Verwonderlijk.

Daar hoort uiteraard een door de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging’ goedgekeurd diploma schoonheidsverzorging bij die ik heb behaald in 2005.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om de huid juist te beoordelen en daar een behandeling/reiniging op vast te stellen.

Daarnaast kan er wanneer dat gewenst is advies gegeven worden om de huid zelf verder te onderhouden met of zonder mijn producten.

Binnen Verwonderlijk wordt er de tijd genomen voor iedere behandeling. Het is belangrijk dat u voldaan vertrekt en dat u de kwaliteit heeft ervaren.

In het verleden heb ik ervaring opgedaan bij schoonheidssalons in loondienst. De ervaring leerde dat er veel op de klok werd gekeken, 60 minuten is 60 minuten. Dit was voor mij een reden om een eigen onderneming te starten waarin ik zelf kan bepalen hoeveel tijd ik neem om een klant te behandelen, en waar ik niet continue strak op de tijd hoef te zitten, wat ten goede komt aan de kwaliteit.

Naast de gewone diploma schoonheidsverzorging heb ik ook een specialisatie Manuele Lymfedrainage gezichtsmassage behaald in 2018.

Verwonderlijk hecht veel waarde aan haar productlijn, Lumineus Natural Cosmetics dat het eerste Nederlandse cosmeticamerk is die zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie.

Tevreden de deur uit stappen is belangrijk, nog belangrijker is tevreden blijven!

Daarom is mijn motto bij Schoonheidssalon Verwonderlijk ook:

Schoonheidssalon waar niet de tijd, maar de kwaliteit bovenaan staat

Uw schoonheidsspecialiste,

Miranda van Hoorn-Weber